Wat is Muzikaèl?

Wie zijn wij ?

Muzikaèl heeft begin 1992 een start gemaakt als popkoor en heeft zich door de jaren heen steeds verder muzikaal ontwikkeld. Naast het koor bestaat Muzikaèl uit een band en diverse mensen achter de schermen. In totaal bestaat de vereniging uit ongeveer 50 personen. Vrijdag is onze vaste repetitie avond in het Kompas te Hoeven. Daarnaast wordt er met enige regelmaat ook voor choreografie apart gerepeteerd op andere avonden. 

Wat brengen wij?

Een uitgebreid repertoire aan “pop”muziek gecombineerd met een afwisselende show van choreografie, kleding, techniek, waardoor ons optreden leuk en verrassend is om naar te kijken en luisteren. Sinds 1993 brengt Muzikaèl elk jaar een nieuwe theatershow. Met trots mogen wij u dan ook vertellen dat de groei van publiek is gestegen van 250 bezoekers in de beginjaren tot nu zelfs meer dan 1.000 bezoekers in schouwburg de Kring te Roosendaal. De show bestaat uit 2 blokken van ongeveer 50 minuten met muzieknummers. Elk nummer wordt met een opstelling, choreografie en/of een decorstuk aangekleed. Elk jaar zijn er onverwachte combinaties en een aantal special effects. Met andere woorden : elk jaar krijgt u dus een ander Muzikaèl te zien. 

Waar treden wij op?

De mogelijkheden per accommodatie zijn vaak zeer uiteenlopend en daar passen wij ons zo goed mogelijk op aan. Muzikaèl is zelf in het bezit van vrijwel alle apparatuur die nodig is om een optreden te verzorgen. Ook hebben wij de mogelijkheid om extra apparatuur (indien nodig) in te huren. De enige echte voorwaarde is een ruimte waarin Muzikaèl zich voldoende kan presenteren. Wij hebben o.a. opgetreden in: diverse theaters, winkelcentra, de kasteeltuinen te Arcen, de Efteling, Zoo Antwerpen, bij personeelsfeesten, scholengemeenschappen etc, etc….